Sjukoffer, som vanligt

Mår som en överkörd grävling idag, men tänkte ändå skriva lite om helgen. I fredags var vi på fest hos Martin, han och Christoffer bor grannar så det var ju inte direkt så långt dit. Drack mig full som ett höghus på grogg och vin, har minnesluckor och somnade när jag var som fullast klockan tre med alla kläder på hemma i lägenheten så Christoffer fick klä av mig när han kom hem. Var bakfull som ett as igår och låg i sängen till och från enda till typ tre. Hur jag än försökte så kunde jag inte spy så när jag hade börjat piggna till och vi bestämde att vi skulle på fest hos Martin igår igen så var jag duktig och skulle inte dricka mig full. Det är inte värt att må sådär äckligt jävla dåligt dagen efter, hade jag haft en pistol så hade jag skjutit mig. Har aldrig vart så jävla bakis!

Men hjälpte det att jag inte drack så mycket igår då? NÄ, för idag när jag vakna så hade jag feber, var allergisk/förkyld och snorig och jävlig. Funderar på om jag reagerar på dun, för Christoffer sa att Martin har duntäcke och jag satt i sängen mycket så kan hända att jag reagerade på det.

Ska jag åka hem ikväll, men orkar inte sitta på tåget och ha feber så funderar på att åka imorgon istället. Men då missar jag skolan på tisdag och dessutom så hinner jag mest troligt inte till tandläkaren då heller. Fast jag kan ju inte sitta på tåget och må såhär, då dör jag ju. Får se hur jag mår lite senare, tåget går ju inte förrän klockan elva, plus att det säkert är jättesent. Samma tåg som gick igår var fem timmar sent -.-


Trött kille imorse, eller ja typ klockan halv två idag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0