Hellre fet på godis än på alkohol

Sitter hemma och tar det lugnt, Ida var här en sväng och så var vi ute och körde raggen ett tag men så skjutsade hon hem mig och om vi inte somnar så skulle vi ut igen senare för det var inte så mycket folk när vi var ute och snurrade.

Har inte varit på krogen sen i mitten av oktober, jag är ut så sällan nu för tiden. Det känns bara så ovärt? Det är ändå typ oftast roligast på förfesten också, för sen på krogen tappar man lätt bort varandra. Fast jag vet inte varför jag inte brukar ha lust att fara på krogen, det kanske beror på att de flesta som jag är ut med inte har någon pojkvän och det blir lite på ett annat sätt då (även om jag ofta får höra ett och annat dagen efter...), typ som att man blir på sidan om fast ändå inte, jag vet inte hur jag ska förklara? Fast jag brukar också vara duktig och gå och lägga mig när jag är jättefull så jag blir bakis dagen efter, det är ju också skitkul! 
Och inte nog med det, men klädval, smink och frisyr blir man ju också galen på innan man hittat rätt eller fixat rätt, det händer alltid mig och jag är aldrig nöjd!! Visst är det jävligt kul att fara ut ibland bara man har rätt sällskap med sig, men inte var och varannan helg som många här är. Jag vet inte när jag blev en torrboll, men det är faktiskt rätt skönt att vara det.
 

Blir hellre fet på godis än på alkohol, då mår man i alla fall hur bra som helst dagen efter ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0