Hårfärgningshelg på Hertevägen

Nu var det ett litet tag sen jag skrev nått i alla fall.. Tänkte väl inte fylla i med hur mycket som helst men nått i alla fall! Fredagen kan sammanfattas med stan, äta kinamat, handla, färga håret. Christoffer vela ju så gärna bli blond och jag sa att vi skulle köpa slingfärg för han skulle ändå så slinga mitt hår men näää, han envisades med att blondera alltihopa. Jag gick med på det men förvarnade att det skulle bli kycklinggult. Det vart det. Haha. Mitt hår vart inte heller så lyckat men jag hade inte direkt förväntat mig det eftersom det var ganska mörkt, men färgen var anpassad för mörkt hår så jag vettetusan ;)


"Värsta dagen sen vi gifte oss.. Blir det inte skilsmässa idag så blir det fan aldrig det!!" som Christoffer sa haha. Alla hans kompisar säger att det låter som att vi är gifta när vi diskuterar, så vi säger väl så haha

Det hela slutade i alla fall med att Christoffer såg ut som Gurkan Gasi, och jag som våran gamla fisk Randige Ragge. Men nåja, fisken var ju rätt söt i alla fall. På lördag drog C på sig kepsen och jag slängde upp håret i en svans innan vi hämtade upp Henke och åkte till Skutskär för att träffa mina homies som var och tävlade. Sen handlade vi mer hårfärg innan vi åkte hemåt.

När vi kom hem tvingade Henke mig att färga hans hår svart, tog emot en del för han hade fan fint hår förut. Nu ser han ut som Elvis eller Ronny och Ragge. Sen fick jag lite färg i håret, vart "ljusblont" den här gången och så blonderade vi Christoffers hår igen.


När jag färgade Henkes hår, såg ut som att det skulle bli blåsvart från början haha..


Jag med gegga i håret (trodde fan det skulle bli brunt först!) och C med blondering hahha


Nu har Christoffer typ vitt hår med lite pissgula inslag ibland. Kan försvara mig med att säga att jag faktiskt aldrig ville att han skulle blondera håret, men vill han det så lär han ju haha.. Föredrar dock min pojk i brunt eller bara med slingor. Nu ser han ut som en turk med sina mörka ögonbryn, men han är väl söt för det.

Nu blir det en powernap i alla fall, har ätit mat så jag trodde jag var död ett tag haha. Slänger väl upp nå fina bilder av vårat reslutat sen då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0