Tjoflöjt i blåbärsskogen

Vi brummade iväg till Ockelbo och tränade lite med min vovve. Var sjukt varmt så vi blev rätt döda alla tre, för Christoffer tränade också med henne. Riktigt duktig han :) Sen handlade vi på Ica innan vi åkte hemåt. Hemma så matade vi hunden och åkte sen ut och hälsade på Leif. Vi åkte därifrån vid nio och direkt hemåt.

Frågade C om han vela stanna uppe och titta på Zodiac med mig, en thriller. Jag hatar verkligen thriller/skräckfilmer, fyfan. Vi bunkrade upp med lite gott och tittade på den. Men jag har sett Zodiac förut så jag visste på ett ungefär vad som hände, men kom typ inte ihåg nått alls när jag väl tittade på den. Och Christoffer har skrämt upp mig heeela tiden, så jag tände alla lysen och täckte för fönstrena hehe. Mes :(

Nu ska vi ut med hunden i mörkret. Jag har ont i magen, är seriöst rädd haha. Och Zodiac är inte ens någon sån där brutalt äcklig film. Åh, hatar såna där äckliga filmer, vet inte varför jag kollar på dom ens! Speciellt när man vet att det är baserat på verkliga händelser, usch. Kommer inte kunna sova inatt, fastän jag inte sover ensam. Jag vet att C somnar före mig, så jag får ligga vaken och lyssna på tystnaden. :o Jag klarar verkligen inte av att se skräckisar, jag tycker inte det är nå kul alls så min käre pojkvän får titta på skräckisar med sig själv eller någon annan, för jag ställer inte upp. Han har tjatat massor om att se The Mirror men jag kommer aldrig i hela världen ge mig. Skulle hellre dö än se den filmen. Hehe. Nu ska jag ta min pojkvän i handen och gå ut och rasta hunden. Scary.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0