Åska och regn, och lite sol

Idag sov jag länge för det spöregnade när jag vaknade första gången, och andra gången så åskade det, och jag tycker inte om åska. När jag var liten och vi var i stugan så tog jag på mig gummistövlarna och sprang ut och satte mig i bilen för pappa sa alltid att blixten inte kan slå ner i gummi. Sen om det är sant eller om han bara sa så för att jag inte skulle vara rädd, det har jag ingen aning om :)

Christoffer kom hem vid femtiden och hoppade i duschen och sen åt vi. Vi skulle ner till Ica och handla men ta en powernap först. Han har sovit nu sen tio över sju.. Har frågat hundra gånger om vi ska ner och handla eller inte och om han ska ha nån matlåda imorgon, vi skulle nämligen handla till det. Han har sagt både ja och nej och jag orkar inte gnälla nå mer.
Ska se om det ligger nå i frysen annars får han vara utan om han inte fixar nått själv. Jag har tjatat mig grinig så jag gav upp. Han får sova för natten nu om han vill, lär få av han kläderna först bara för våran lägenhet är så äckligt varm så annars flyter vi nog båda bort inatt. Han är som en liten unge haha.. Nåja, nu får han då sova ut, han har inte sovit många timmar de senaste nätterna.


Trött kille! Typ såhär ser vi ut i håret nu ungefär, fast det är inte riktigt sådär gult i C's hår som det ser ut

Jag har ingeeen aning om vad jag ska göra nu? Ska nog börja med att äta lite jordgubbar och se om det är något bra på teve, annars slår jag nog på en film. Lite tråkigt att vara ensam heeela dagen och inte kunna göra ett skit när C kommer hem heller, men jag förstår att han är trött. Ska nog ta mig en långprommis med vovven på ett tag istället för nu lyser kvällssolen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0