På dans i Gåsholma

Gårdagen blev faktiskt riktigt rolig, trots en del olyckor ;) Var inte på världens bästa humör, men vi började eftermiddagen/kvällen med att grilla. Vi var ett helt gäng och sen drog fem av oss plus Henke till Gåsholma på dans haha! Det är tydligen nån tradition som alla åker på, eller i alla fall folk härifrån. Patric (grannen) skulle vara hemma så han var snäll och var hundvakt åt oss.

Vi hann knappt mer än komma fram dit förrän min kära pojkvän spillde grogg över HELA mina byxor. Både framtill och bak så jag skojar inte att jag vart blöt haha.... Så jag fick ett par mjukisbyxor ditkörda som jag fick loda runt i under kvällen. Riktigt snygg kände man sig, jodå! Nån annan ramlade uppifrån första trappsteget och slog näsbenet så ambulansen fick komma och hämta. Skämmigt läge. Vi kom till Gåsholma efter nio och var hemma vid tretiden skulle jag tro. Jag somnade innan jag hann lägga ner huvudet på kudden nästan haha.. Riktigt bra kväll, jag hade kul :)


Vi som grillade, plus Martin som är bakom kameran


Lilla bushunden låg under bordet och käka pinnar när vi åt

Idag vart det mat på BK för alla bakfulla pojkar på Hertevägen var hungriga men jag åt inte många tuggor så vi tog hem det haha.. Funderar på att ta en stödvila nu.. Sen äta jordgubbar och gotta lite :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0