Åttonde besöket

Idag skulle jag laga ett hål i överkäken hos tandläkaren. Eftersom det gick så bra sist så avbokade jag mitt besök där förra veckan och satsade direkt på att laga ett hål. Och nej, det var inte kul. Hade ångest redan igår och det var ju inte bra. Imorse hade jag ont i magen och hundra miljoner fjärilar där också och kände mig rätt panikslagen när jag satte mig i stolen och fick bedövning. Men sen efter det så gick det bra. I början låg jag och spände mig och vänta på att det skulle göra ont men det såg dom på mig och frågade varför jag gjorde det. Jag får ju faktiskt bedövning nog för att man skulle kunna dra ut min tand, så jag borde nog fokusera på att slappna av ganska direkt, fast det är svårt. Det var över på 45 minuter och jag andades och överlevde. 

Känns väldigt konstigt i käften nu, typ som att bedövningen inte riktigt släppt fast det gör lite ont i hela sidan. Men det ska nog gå över, skönt att ha det bortgjort i alla fall!

Nästa gång jag ska dit är på måndag tror jag, för ett sånt där inskolningsbesök bara. Tror ändå jag ska gå, för att liksom gå dit och så händer det inget stressigt eller jobbigt utan bara enkla saker som inte är otrevliga. För sen på onsdag ska jag laga ett litet hål nedanför det jag lagade idag. Sen vill jag faktiskt inte laga nå mer i detta liv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0