Kallt och blåsigt

Kom hem imorse till kalla och blåsiga Gällivare. Inte kul direkt. Skolan flöt på bra idag ändå, inte så mycket ångest som jag brukar ha faktiskt. Redovisade mitt tal också och det gick bra.

Dessutom hade studentmössan kommit idag. Det känns ändå inte så verkligt med studenten till sommaren. 12 veckor kvar. Jag har svårt att se slutet av skolan faktiskt, och allt vad jag ska göra sen. Känns som att mitt liv kommer att ta slut typ haha. Fast det vet jag ju att det inte kommer att göra, men ändå.



Kändes inte bra att åka hem igår. Inte alls. Har faktiskt aldrig känts så "inte bra" att åka hem, nånsin alltså. Och om det mot förmodan har gjort det så har jag väl förträngt det. Men vi pratade en del och det kändes ändå bättre, fastän det inte känns bra. Vi har inte varit ifrån varandra såhär länge som vi kommer vara nu sen i början av november förra året. Det är typ 4,5 månad sen. Det känns så jävla jobbigt. Det här var piece of cake för 1-1,5 år sen, men det är inte det nu. Jag är van vid att vi ses ungefär varannan eller var tredje vecka nu. Jag hoppas att allting ordnar upp sig och att veckorna går fort.

Jag var såklart tvungen att kolla vad biljetter skulle kosta om jag åker ner om två veckor. 600 kronor tur och retur. Fan vad jag ångrade att jag kollade! Jag har inte råd, och det har inte Christoffer heller den här månaden. Skit också, varför kunde det inte kosta typ över tusen kronor så man inte behövt vela åka? :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0