Planering och promenad

Sitter inne på facebook och planerar klippning och färgning av hår med Sophie. Hon frågade om det inte var dags snart och ja, det är det verkligen. Det börjar bli lite risigt och det är typ två månader sen jag färgade det så hon får som vanligt fria händer och göra som hon vill.

Hon ska sminka mig och fixa mitt hår till balen också, så nu har man det allra mesta planerat. Skönt att inte behöva stressa upp sig och inte veta hur man ska göra. Jag lär fundera på vad jag ska ha för skor i alla fall, men typ smycken är väl sånt man bestämmer sig för dagarna innan eller så. Hoppas det går vägen med bilen också så behöver man inte oroa sig något. Den som lever får ju se.

Idag tog jag och mamma en prommis med hundarna efter ett skoterspår, vi tog ett annat skoterspår på vägen tillbaka som visade sig vara världens omväg, men det var skönt att få sig en riktig promenad. Knäna har tagit lite stryk känner jag för skoterspårs-terräng är kanske inte så jättebra för mina huvudvärks-knän. Jag har ju ett sorts knäbesvär som heter Chondromalacia Patellae (hehe ja, jag googlade) som kan beskrivas som huvudvärk i knät.


I guess there's a part of me that likes to bring you down just to keep you around. We know that no matter how many knives we put in each other's backs that we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0