Sjätte mars

Kom till Gävle igår och gjorde väl inte så mycket speciellt. Vi var till Ockelbo på marknaden en sväng iaf men det var ju fan storm där så det var svinkallt. På kvällen blev det krogen och det var väl helt okej, förutom att det var typ öde där. Jag har nog aldrig vart med om så lite folk på krogen faktiskt.

Tog taxi hem klockan ett för då hade jag tydligen bestämt mig för att prompt åka hem. Christoffer somna i baksätet efter två sekunder och taxichauffören hittade inte till adressen och visste knappt ens vart man svängde av till Bergby haha, så jag fick guida han. Undra vart man hade hamnat annars?

Christoffer somna i soffan direkt och jag skutta i säng, sen har jag vart vaken sen typ halv åtta imorse. Är alltid uppe så jävla tidigt efter att jag vart ut, jag fattar liksom inte? Man borde ju vara trött och seg, men jag är pigg och seg istället.

Lille Skallepär åkte till sin pappa med en drös kompisar så jag ska ta en powernap så man sover bort huvudvärken, sen ska jag gå ner på Ica och köpa lite mer pommes frites så det blir middag senare. Och så ska jag köpa sån där grejs så jag kan göra pannacotta, för det har jag velat ha i flera veckor nu!


Kommentarer
Postat av: Malin

Kul att du ringde :D

2011-03-07 @ 17:57:47
URL: http://liiivat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0