Julpyntat i lägenheten!

Nu är det jul här i huset med ;) Jesper hjälpte mig för nån dag sen att sätta ljusslinga på balkongräcket och idag var vi i Bergby och hälsade på Kerstin och Tobbe så Kerstin gav oss lite julsaker eftersom vi inte har några. Så nu har jag satt upp ljusstakar, ljusgardin på balkongräcket och lite annat. Känns lite juligt och fint i alla fall! Men julkänslan dröjer, det brukar den alltid göra för mig. Det är bara vi som har pyntat balkongräcket vad jag har sett hittills, och knappt en enda ljusstake har jag sett i nå fönster på området!



Det är mysigt när det är mörkt ute och man kan ha ljusstakarna och små lampor på här hemma. Jag trivs verkligen bra i den här lägenheten, vill sätta upp tavlor och grejer på väggarna så det blir mer hemtrevligt men vi har inte köpt nå sånt ännu. Har massa tavelramar som jag tagit med mig ner men vet inte om jag vill sätta upp dom eller köpa nya.. Beslutsångest som vanligt!



Jag hade glömt att pappa skulle betala lite mer än halva våran soffa, så förstå lyckan när jag fick sms av han att han satt över pengarna på mitt konto ♥ Det kunde inte ha kommit lämpligare vill jag lova! Jag såg mörkt på livet där ett tag ;) Nu kan jag ju faktiskt köpa julklappar till mina nära och kära, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete över det.

Ska slänga ihop en kladdkaka som ska stå över natten så att den blir sådär kladdig och god som sist. Imorgon ska vi på stan för Christoffer ska lämna tillbaka sin bilstereo för den har slutat lysa eller vad man säger, den funkar men syns inte vad man spelar för låt osv. Sen ska jag till tandläkaren förhoppningsvis, dags att ta tag i det nu.. Och så ska vi nog kika efter julklappar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0