Söndagen gled fort förbi

Söndagste, fotmassage, tevetittande och mys blev det ikväll. Och hör och häpna, STÄDNING! Fick nå jäkla ryck här för nån timme sen, packade upp två-tre lådor som stod i vardagsrummet, gömde undan resten av lite grejer i klädkammaren, plockade ihop alla hundleksaker, städade i badrumsskåpet osv. Imorgon ska (måste) jag ta tag i de två kartongerna med grejer till sängbordet, så jobbigt borde det väl inte vara ändå? När det är klart så är allting klart, all upp-packning i alla fall. Då är allting på sin plats. Ja, förutom två säckar kläder som tillhör Christoffer, men det är ju hans problem de ;) Lite tjat imorgon så ska nog allt vara på sin plats sen. Dammsugas och diskas ska det också göras imorgon. Och kanske tvättas?



Får se hur länge det här håller i sig, att jag tycker det är kul att städa alltså. Det blir lätt stökigt när man lämnar grejer efter sig, är inte oskyldig ja men jag är verkligen en ordningsnisse när det gäller hur det ska se ut i lägenheten :P Och det vill jag lova, det är verkligen inte likt mig! Jag städade mitt rum ett par gånger om året när jag bodde hemma. Det hände typ när någon fyllde år och vi skulle ha besök haha.. Nu när allt är nytt här så vill jag att det ska vara städat och fint, och det är faktiskt kul att städa för att det blir snyggt efteråt. Längtar som en liten unge tills vi kan köpa allt nytt som ska köpas..

Nu ska vovven kvällsrastas, eller nattrastas kanske låter bättre, för jag tänkte slänga en massa kartonger i soprummet. Sen är det läggdags, och jag tänkte inte sova bort hela dagen imorgon så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu snart då.

Min blogg funkar inte riktigt i uppdateringen just nu ser jag, så tills vidare kan ni ju prova trycka på F5 om det inte är några nya inlägg sen typ dagen innan.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0