Måndagkväll

Magen är nyss matad och jag är trööött.. Hade helst av allt velat ta en powernap men då kommer jag aldrig orka kliva upp igen, så väl känner jag mig själv haha. Så jag ska istället ta tag i kartongerna som innehåller saker som ska vara i lådan/skåpet på sängbordet.

Sen blir det nog att rasta vovven, vänta på att C ska dammsuga, boka tvättstuga, diska middagsdisken och sen se Pengarna på bordet kl 20.00. Är jag och Christoffer verkligen dom enda som kollar på det? Ingen av hans kompisar har sett det förrän dom kommer till oss och vi prompt ska kolla på det :P  Nåja, sen efter det så ska jag raka Christoffer, har nämligen fått den uppgiften nu för tiden eftersom att han tycker det är så tråkigt. Så då ska skägget trimmas för det är lite långt på sidorna nu. Han envisas med att låta mustachen växa ihop med skägget så han får goatee (en sorts "skäggfrisyr") så jag lär ju låta han. Fast jag inte tycker om mustach haha! Så nu vet ni det! Kul att inte alltid behöva läsa om hårfärg och ögonbrynsplockning här, utan om lite skägg också haha ;)

Senare vet jag inte vad som händer, men förmodligen inget alls. Eller inget speciellt kanske man ska säga, för nått händer ju alltid, men jag vet bara inte vad :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0