Tatueringar och Ikea

I torsdags när Christoffer hade kommit hem så kom Jesper hit och vi gjorde väl mest ingenting. Klockan två på natten drog vi iväg till Valbo och då blev Christoffer tatuerad av en kille från Hedemora. Lite impulsivt att det blev just då men tatueringen har han velat ha länge. Jag hittade en snygg textstil åt han, för han funderade på old english men jag tycker det är svårt att läsa den ibland så när han tänkte efter så tyckte nog han också det. Nöjd är han i alla fall, och det är ju bra det! Tycker den blev grymt snygg, blir kul att se hur den ser ut när den är färdigläkt.


Här är den typ 7 timmar gammal, och den tog 2,5 timme att göra

Men alltså det var sjuuuukt vad nervös jag var när Christoffer skulle tatueras. Frågan är om jag inte var mer nervös än han? Ett tag satt jag och hackade tänder för jag var så jävla nervös haha! Alltså det var nästan sanslöst, undra om jag varit så nervös nångång i hela mitt liv? Satt bredvid hela tiden och tittade och frågade Christoffer en miljon gånger om det gjorde ont och om jag skulle våga göra det haha..

Kom hem vid sextiden på morgonen och somnade halv sju, sen var jag upp halv tio för jag lärade ringa till posten eftersom jag får min lillebrors post hela tiden.. Sen drog vi iväg till Valbo och lallade runt lite, sen var vi på Ikea några timmar. Vi handlade för 1200 kr så vi kom hem med lite nytt :D Satte upp kökslampan och flyttade bordet också, vart jättebra. Och jag fick äntligen min älskade klocka!!! Kommer bli skitsnyggt när vi får upp den på väggen.


Våran nya fina köksklocka, jag är kär i den. Ja, ni ser ju hur stor den är jämfört med mina fötter haha!

Efter Ikea åkte vi hem och satte upp kökslampan, sen iväg till Christoffers mamma och hälsa på en snabb sväng. Efter det åkte vi till Valbo för Christoffer skulle hämta upp Patric och Kevin för dom hade träning. Så jag hoppade av där och gick upp till Hanna och Patric för jag skulle tatuera mig där. Gick iväg till Tempo med Hult (tatueraren) och Janne för att köpa lite godis ifall jag skulle få blodsockerfall. Sen kom vi tillbaka och jag hade inte hunnit käka nått under dagen så Hult var snäll och bjussa på mat som han hade lagat. Inte varje tatuerare som gör det kanske haha :D

Tog i alla fall en timme att göra min tatuering, och den vart mycket bättre än skissen, så jag är verkligen nöjd. Svimmade inte och dog inte heller, är fan stolt över mig själv! Trodde verkligen att jag skulle balla ur, var nära att gråta innan han ens hade börjat haha.. Men hade i alla fall bra stöd så det lugnade ner mig och allt blev bra. Var ju inte skitskönt om man säger så ;) Men det funkade!


Min tatuering typ 10 timmar gammal :) Lite röd och svullen fortfarande på bilden

Nu ska jag börja laga mat, vi har inte käkat nått ännu för det blev så sent med frukost och sådär så man har inte hunnit bli hungrig än. Har varit på Willys och handlat idag och sen inte så mycket mer. Tog en och en halv timme att handla, kom hem med fem påsar så nu klarar vi oss ett tag. Imorgon ska vi på Jysk och handla hem en skohylla! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer däremot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0