Dagen i sin helhet då


Såhär nördigt såg det ut i förrgår tror jag. Lägg märke till Nova framför teven.. Glasögon kanske??

Idag har det hänt en del i lägenheten! Lite nytt sker dag för dag och det börjar bli riktigt hemtrevligt. Bokhyllan har fått flytta in i sovrummet bredvid garderoben och det ser riktigt bra ut. Christoffer har fått en "datahörna" i vardagsrummet så att han kan spela samtidigt som jag vill titta på teve. Ska försöka städa upp lite ikväll och imorgon så kanske jag kan ta några bilder. Fast det beror på om Jesper tar hem sin dator eller inte, för så länge den är här så orkar jag inte fota nått, den är bara ivägen och den passar inte in :P


Julfint i sovrummet! Lite i alla fall... Till höger som det ser ut just nu i vardagsrummet. Bordet är inte stökigt, det är bara som det ser ut.. Och ja, Jespers dator har tydligen flyttat in hit hos oss..?

Idag har det inhandlats julkalppar, så har jag väl bara 2-3 kvar nu. Fast nu lät det som att jag har köpt till halva släkten, men ger bara bort till 5-6 personer i år skulle jag tro. Min lilla buse fick en ny innebandyklubba också, nöjd och glad vart han ;) Det blir eventuellt min julklapp till han för han tyckte det, men jag vet inte.. Det känns inte så kul när han redan har fått den. Ska vara nån överraskning ju!

Min tatuering kliar nå så inåt h-vete!! Har lust att klösa sönder hela den, det är svårt att hålla sig när det kliar så :P Christoffer har börjat få skorpor som lossnar och han tror att hela tatueringen ska trilla bort nu haha! Får se när mina skorpor tittar fram, fast den är ju så tunn så det märks nog inte på samma sätt. Och när man ändå talar om tatueringen, så från det ena till det andra så blödde jag ingenting när jag blev tatuerad :o Är rätt förvånad faktiskt. Dessutom domnade heeela min hand bort, helt sjukt äckligt var det haha! Hade ingen känsel i hela handen under tatueringstiden. 

Nu ska jag rensa på vardagsrumsbordet så det blir lite fint. Sen ska jag plocka upp kläder i sovrummet, byta sängkläder och sen hoppa in i duschen. Kanske diska lite också? Det skulle behövas så vi får lite ordning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0