Flyttpackar

Nu börjar det likna något, kanske? Igår packade vi ner hela bokhyllan i kartonger, tror det blev tre stycken! Trodde typ det skulle bli en haha.. Jag gick och la mig före Christoffer och han stängde av datorn och så sa jag åt han att stänga av teven, släcka lampan och komma och lägga sig. Sen somnade jag, och vaknade typ fem timmar senare av att teven fortfarande var på och sådär, så hade han somna i soffan haha :P

Idag har jag packat ner det mesta från städskåpet, utom det som behövs när lägenheten ska städas ur. Sen har jag tömt hela badrumsskåpet också! Känns som ett evighetsprojekt det här, har knappt börjat och är redan less, känns som om man inte kommer nån vart.. :S Men så var det när jag hjälpte mamma att packa inför flytten också. Man vet inte vart man ska börja eller vad man ska packa, allt är så jäkla tråkigt. Men ska försöka komma igång lite bättre! Ska ta och packa ner allt på glashyllan och sen ta isär den. Sen är det bara sängbordet som ska tömmas, garderoberna och köksskåpen. Plus städningen och säkert lite annat..

Min dator mår inge bra, den stänger av hela tiden av sig själv :( Och fläkten går på högvarv så vet inte om det är för den blir överhettad men den har aldrig blivit det förut, kanske är damm i den? Måste få Christoffer att kolla upp det där, för annars om det händer nått med min så är vi helt utan dator eftersom hans har gått sönder i somras..


Kommentarer
Postat av: Linnea

Så gjorde min dator också, slog av hela tiden av sig själv men sen när jag hade rensat hela datorn men framförallt fläkten på damm så blev den som ny igen :)

2011-10-24 @ 20:54:31
URL: http://annaalinneaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0