Räkna pengar

Igår åkte vi ut med mamma och hundarna och grillade korv i skogen. Satt fint i kistan! Hemma klockan tre och hopp in i duschen för att sedan äta hos mormor och morfar klockan fyra. Sen direkt därifrån åkte vi till byn med mamma och hälsade på Peter. När vi kom hem så gjorde vi nog inte så mycket fram tills Big brother började. Efter det blev det mest att sitta och dega innan vi gick och la oss rätt så tidigt.

Idag klev jag upp halv elva och Christoffer före det nån gång, vet inte när riktigt. Kikade lite teve och sen promenerade vi till Sophie på hennes jobb och bokade klipptid till C och min bror. Sen har vi suttit och kollat frisyrer på internet och försökt bli lite klokare. När pappa kom hem så sa han att vi fick småpengarna i hans spargris så vi har suttit och räknat dom.


Över 1000 kr i småpengar! Dock så är ju 50-öringarna inte giltiga längre

10-kronorna är pappas som han sparar på i en 50 cl flaska. Vi trodde att det var kanske 500 kr men det var nästan 800 kr räknade jag! Resten av pengarna fick jag och jag ska in på banken med dom imorgon. Kan vara bra att räkna andras pengar ibland när man är lite fattig ;) Nästan 200 kr var det, fast det blev över 200 kr eftersom jag hade en tia på mig och Christoffer hade fem kronor i plånboken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0