En tisdag som gick fort

Idag har vi varit på AF och Christoffers fack och fått lite hjälp med papper, fast hon på AF var så dryg och otrevlig så vi gick till facket istället. Fasen vad trevliga dom är där, lika varje gång, även om det är olika personer :) Det tog ett tag innan vi var klar med allt och kunde lägga det på lådan, men nu är allt inskickat i alla fall, och vi har fått svar på att Christoffer får stämpla upp det som han inte har jobbat nu senaste tiden, känns bra!

Vi kom hem, lagade mat och åt framför teven medan vi kollade på gårdagens Pengarna på bordet, för det orkade vi inte göra igår. Sen måste jag ha slagit i huvudet eller nått, för jag blev sugen på fil och müsli med russin?! Och jag är inte alls förtjust i fil, bara om man har socker i den så kan den gå an ibland, och russin tycker jag inte alls smakar bra. Förutom i müsli då haha. Men vet inte varför jag blev sugen på det helt plötsligt? Så tvingade ut Christoffer i snöovädret så vi kunde åka och handla det haha ;) Men då får man ju lite omväxling till frukost också, så han klagade nog inte.

Vi har inte gjort så mycket mer efter det, och nu blir det en dusch innan det börjar dra ihop sig till läggdags. Vi var båda sjukt trötta tidigare ikväll och Christoffer tog en powernap men inte jag, fast jag är inte skittrött längre. Men klockan tickar på :) Och man kan inte vara vaken hela natten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0