Ny tatuering

 
Var på bus här för tre veckor sen och gjorde en till tatuering. Har länge velat tatuera in "mamma, pappa, lillebror" och har funderat på att göra det på foten. Fast det ska ju tydligen göra sjukt ont att tatuera sig på foten och sen så nöts det ju rätt mycket så jag försökte fundera ut ett annat ställe. Sen bestämde jag mig för kanske ett halvår sen att jag ville tatuera in nå mer, för det är inte bara min mamma, pappa och lillebror som betyder mycket för mig, utan det gör hela min familj och min släkt. Vart den skulle sitta bestämde jag för kanske tre månader sen och för tre veckor sedan blev det äntligen gjort :)
 

Den här tatueringen står för min familj och min släkt. För det viktigaste vi har här i livet är varandra.
 
Dock så sitter skorporna ännu kvar och den var svullen när bilden togs, så den ser tjockare ut än vad den är. Ja ni ser ju skillnaden motför bilden högst upp i inlägget då den var helt nygjord. Slänger in nån ny bild när den är färdigläkt!

Sen har jag alltid varit lite sån där som vill ha nå eget, nått som ingen annan eller väldigt få har, och trodde aldrig jag skulle tatuera in något som är rätt vanligt att folk har. Men just "Family comes first" finns det nog hur många som helst som har tatuerat in. Men jag ändrade mig och ville själv ha det, eftersom det betyder så mycket och det går inte att säga på så många andra sätt. Och det viktigaste är ju ändå att tatueringen betyder något tycker jag.
 
Har redan börjat fundera på nästa ;) Har ju dock en som jag velat ha i flera år, men den ska jag gå till en riktig tatuerare och göra eftersom det är ett porträtt. Båda mina är ju gjorda hos hemmapulare, dock olika. Men det kommer nog dröja innan jag gör den, har massor kvar att bestämma, typ vilken bild jag ska göra, vad det ska vara i bakgrunden osv. Men det får ta sin tid, vill att det ska vara perfekt :) Hinner säkert tatuera mig igen innan det, nu har jag dock inget på G som jag vill ha, bara eventuellt men jag får fundera på det. Har inge bråttom med några fler!

Kommentarer
Postat av: Mimmi&Benjy&Urax

snygg tatuering! gillar verkligen att det står mamma, pappa å lillebror under. =) vad kostade den att göra?

Jag vill oxå tatuera mig, ska bara ha pengar först. :)

2012-12-28 @ 19:26:56
URL: http://larsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0