En ganska så jättedålig dag, inte min dag

Tvättar fortfarande. Men det förbannade jävla torkrummet fungerar inte.. Blir så irriterad, det har inte fungerat sen i fredags (minst) och vi felanmälde det då, och ringde även i måndags och påminde om det. Vaktmästarna sa ju som sagt att det förmodligen inte funkat eftersom värmen tjorvat i helgen, ja men det som jag skrev tidigare, men det verkar inte ens som att de kollade om det funkade?! För det gör det inte, och jag blir så jävla irriterad för jag vill tvätta och jag behöver torkrummet för jag kan inte torktumla Christoffers kläder om dom skulle råka bli för små.



Jag tvättar ändå för vi måste faktiskt tvätta, orkar inte ha 58 kilo tvätt tills de har fixat torkrummet. Men mamma sa att kläderna kommer torka ändå om det bara blåser lite i torkrummet, och det gör det ju. Det tar bara längre tid. Vi får ju tvätta till klockan tio så jag ska ha kläderna där tills dess, då borde dom ju ha torkat tycker man.

Har ätit för lite mer än en timme sen, blev korv och stuvade makaroner. Det var länge sen så det satt fint i kistan! Följer isracingens resultat live på internet, tur att det går men det hade varit roligare att se det på riktigt. Ska ner i tvättstugan om två minuter och slå på den sista maskinen. Har egentligen en till sen men jag sparar den tills nästa gång vi ska tvätta istället. Måste borsta håret sen, det blir inte roligt.. Har världens jävla tovor, gör så ont :( Undra när jag ska lära mig att borsta det varje dag som jag gjorde när jag var liten? Sen ska jag rasta i alla fall hunden och efter att sista maskinen är klar så ska jag bada badkar och bara ta det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Pappa

När du var liten var det JAG som borstade ditt hår varje dag!!!

2012-02-09 @ 10:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0