Nattliga tankar, part 2.

Vill byta blogg, är less på gamla Pevvsan. Det är ju liksom inte jag, det var ju nått som jag kallades på högstadiet (och av min kära Malbas när vi umgicks). Vill ha något med mitt namn, har faktiskt redan gjort en ny blogg men vill ändå inte byta. Inte ännu i alla fall. Har alla mina tankar och ja, jag har ju fan allting här sen i mitten av 2007. Sen jag var 15 år! Inte för att jag måste ta bort den här bloggen bara för det, men ändå. Går ofta tillbaka och läser gammalt, och det blir inte på samma sätt med en ny blogg. Men vi får se, den som lever får se när jag byter.

Jag och Christoffer har tittat på tatueringar typ hela halva kvällen igår. Inatt drömde jag till och med att jag tatuerade mig haha! Är så jäkla pepp på fler tatueringar, men har lite att fundera på ännu. Vill ha en text på foten, jag vet vad det ska stå men hittar inget typsnitt som känns sådär perfekt. Den andra ska jag ha på ankeln, men vet bara på ett ungefär hur jag vill ha den, med ett porträtt, rosor och en text. Måste hitta en bild som jag vill ha till den tatueringen, och även en textstil. Rosorna får nog tatueraren rita upp skulle jag tro. Men den kommer att bli grym när jag väl har bestämt mig! Kommer dock ta ett bra tag innan jag gör den, vågar nog inte egentligen men kommer tvinga mig själv.

När man ändå pratar om tatueringar så blir man väl lite beroende säger alla. Men den på ankeln har jag velat ha i flera år, även texten som jag gjorde på armen. Den på foten har jag kommit på rätt nyligen, men det är ingenting jag kommer ångra, det vet jag. Vet inte riktigt vad jag kommer ha för fler tatueringar i framtiden, vill inte gärna göra på ställen som är väldigt synliga, men det beror ju såklart på vad man gör för något. Den dagen jag får barn så vill jag nog tatuera in deras namn eller födelsedatum någonstans tror jag. Men full med tatueringar kommer jag aldrig att bli, jag tycker inte att det är speciellt snyggt. I alla fall inte om tatueringarna inte riktigt "hör ihop", det ska vara samma stil eller liknande tycker jag, annars blir det lätt grylligt.


Kommentarer
Postat av: Malin

Nä Pevvsan ska föralltid bestå :D

2012-02-04 @ 15:18:51
URL: http://Liivat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0