Piffa upp i lägenheten lite

Idag så tog jag ner tavlorna i sovrummet som vi hade på väggen, fem stycken små tavlor spikade vi upp i november men jag tyckte inte aaaalls att det blev bra! Sen förra veckan bytte jag ut några tavlor men det blev ändå inte riktigt som jag ville ha det så idag tog jag ner spikarna och nu ser det bättre ut :) Ska ha upp nån eller några tavlor där framöver, men sätter inte upp några nu innan jag bestämt mig för vad jag verkligen vill ha upp.

Sen kom Christoffer på att man kan putsa upp nått som sitter på skåpluckorna i köket. Vet egentligen inte vad det heter, men det är för att dölja fula hål i luckorna i alla fall. Nå mässing eller nått sånt är det i alla fall, och jag putsade upp det med svinto. Det blev jättebra i jämförelse faktiskt! :) Syns inte så bra på före-bilderna hur fula de egentligen var.. Ska putsa upp det framöver också så det blir lite blankare, det ser repigt ut nu om man kollar noga. Orkade bara med fyra stycken (det var jobbigt!) så har en del kvar att göra, men det blir morgondagens göra. Eller inatt om jag inte kan somna haha!



Sen satte vi upp en klockan ovanför teven i vardagsrummet. Hade egentligen tänkt ha en tavla under den men vi kom överens om att det inte skulle bli snyggt. Istället så kollade jag runt på typ alla internetsidor som säljer väggdekor, för vi bestämde oss för att ha en text nedanför klockan istället. Hittade ingenting speciellt så jag kollade på tradera och där hittade jag massor! Tyvärr inga fina vita som vi vill ha i sovrummet, men en fin till vardagsrummet som ser ut såhär:


Fick betala 6 kronor för den + frakt så 25 kr sammanlagt! Det är ett företag som jag har köpt det ifrån på Tradera, och i vanliga fall på deras hemsida kostar den 70 kronor. Dom hade massa fina väggord på hemsidan så jag ska absolut köpa därifrån till bland annat sovrummet, men det får bli i framtiden.


Klockan ovanför teven som vi satte upp, och texten har jag klistrat in dit så ungefär så kommer det att bli! Fast texten är lite mindre i verkligheten skulle jag tro

Kanske byter ut klockan mot någon tavla sen, jag får se. Har som sagt lite svårt att bestämma mig för hur jag vill ha saker haha ;) Annars kanske vi köper en ny klockan som passar in bättre, är inte jätteförtjust i den som vi har där nu men den duger tills vidare!


Kommentarer
Postat av: mommo

Provat med skurpulver eller kopparputs i ställe för svinto det vill bli repigt men har du intet annat så putsa åt ett håll

2012-02-07 @ 14:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0