Söndagsbio

Idag har jag sovit, surat, ätit frukost, handlat på Tempo, ätit middag och pratat strunt. Sen bjöd Thomas mig och Christoffer på bio, och Jesper följde också med. Så vi drog och kollade på En gång i Phuket, även om vi stressade som galningar dit. Och ja, de som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att stressa. Eller så inte.

Nåja, 21.15 började bion (eller ja, alla trailers och sånt innan själva filmen börjar) och exakt då kom vi dit. Eller några sekunder efter att det börjat kanske hehe. Filmen var faktiskt väldigt bra, skrattade ett antal gånger och hade faktiskt kunnat se filmen en gång till! Tittade inte på klockan en enda gång dessutom, vilket jag typ alltid gör när jag kollar på film haha. Så tummen upp för den! Hemma nu, varit det en timme ungefär.



Nu ska jag sitta vid datorn och loda lite + dricka cola. Om ett tag blir det kvällsrastning med vovven och sen läggdags. Hade lite planer för morgondagen men det blir nog inte så eftersom FK inte gjorde som jag ville. Men nånå, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Eller var det kanske alltid?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0