Värmen är här igen

Vaktmästarna var hit idag och bytte ut termostaten på ena elementet så nu kan vi skruva ner värmen på det. Christoffers dator står framför och elementet har stått på högsta hela tiden och inte gått att vrida ner så datorns överhettningsskydd har sagt ifrån och stängt av den flera gånger..

Vaktmästarna sa också vad det berodde på att det varit så kallt i helgen, men nu hade vi kring 20-21 grader (de var runt i alla rum och mätte). Både jag och Christoffer tycker att det är lite för kallt med bara 20-21 grader, men vi får se om värmen stiger lite här framöver. Läste nånstans att det ska vara mellan 20-23 grader som rekommendation för friska personer, och för känsliga personer 22-24 grader. Nu är alla elementerna på det högsta, utom det vid datorn.
Fast jag fryser fortfarande, även om jag sitter i tjocktröja, mössa och yllesockar haha! Ska absolut köpa en inne/ute-termometer och sätta upp i köket, den som är utanför köksfönstret är trasig och sen så har vi en i sovrummet. Men det är ju lättare med en digital. Ja, så nu vet ni det också ;)



Tydligen så har det varit FÖR mycket värme tidigare, det blev vi lite besvikna när de sa för det har varit så varmt och skönt här inne hehe.. Man har väl blivit lite bortskämd med det! Men sen så har vi ju hörnlägenhet så vi har tre väggar som kylan ligger på, och dessutom när vi bor längst ner så har vi källaren under oss och golven är iskalla :( Jag kan inte gå utan strumpor på golvet (har aldrig kunnat göra det heller), det är verkligen svinkallt... Får helt enkelt skaffa en miljon mattor då, eller nått..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0