Fullt ös medvetslös

Imorse skulle jag och Christoffer springa en sväng, kul att han ville följa med men dessvärre så blev det ingen springtur för mig. Efter 10-20 meter drog hunden omkull mig eftersom det var glashalt ute så jag fick vända om och gå hem. Fast det verkar som om fläsket tog mest stryk, inte svanskotan ;) Har lite ont i nån muskel i rumpan nu bara haha! Christoffer blev livrädd och trodde jag skulle slå i huvudet när jag flög haha... Imorgon lämnar jag då hunden hemma om jag ska ut och springa!

Jesper har varit här typ hela dagen, och hans kompis är också här nu plus att Tomas och Martin är här. Fullt ös som vanligt. La mig tidigt igår så jag har sovit tolv timmar och är rätt pigg än så länge, händer inte ofta haha! :)

Kvart över elva satt vi i köket och drack kaffe då det ringde på dörren.. Då är det grannen som vill hälsa oss välkomna till trapphuset, vi har bott här i snart tre månader men okejdå ;) Han var nog lite på lyset verkade de som, och frågade om vi hade en schäfer och sa att hon verkade lite nervös. Christoffer sa att hon har blivit slagen som valp, så frågade han om det inte var vi som hade slagit henne, men C sa att det hände innan jag köpte henne. Välkommen till trapphuset sa han igen och lämnade över en 50 cl colaflaska med hemgjort vin. Hahaha, ja det var väl en vänlig gest men vinet vågar man ju inte smaka på, när man inte vet vad det där är för typ :P


Kommentarer
Postat av: mommo

Ja inte skall Ni dricka det vinet kan vara vilket skit som helst bra att du tänkte på det

2012-01-14 @ 10:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0