Kväll i Skutskär

Igår tog jag en powerwalk ensam runt sjön, det var sjukt halt! Det är så slutsprunget där så länge det ska vara såhär halt.. Christoffer drog på träning och då var Jesper och Dennis här. När han kom hem så skuttade han i duschen och jag hjälpte han att raka skepparkrans :) Sen åkte vi iväg till Trödje och lämnade spelaravgift till hans tränare och efter det vart det lite godis på Willys.

Sen hämtade vi Martin och skjutsade han till Natta och hennes kompis och stannade kvar där ett tag. Sen åkte Christoffer iväg medan jag och hunden stannade kvar och pratade och drack litegrann. Och sen blev allt bara tjorv för Christoffer, för bilen gick sönder igen. Han har lagt ner så jävla mycket tid på att fixa den och sen går den jäveln sönder igen! Vi har inte råd att ha bil nå mer, för det blir ju bara skit av allting.. Och som Christoffer har fixat och hållt på så förstår jag att han blir så arg och ledsen så han inte orkar bry sig nå mer..

Hägge fick rycka ut och hämta mig och vovvsing och köra hem oss så det gick bra ändå i slutändan. Nu står bilen på motorvärmarplatsen men C säger att det blir ett framtida projekt att fixa den, men det lät dyrt :( Hemma så kom Jesper förbi och vi satt och pratade lite. Sen övertalade jag Christoffer att han skulle lägga sig i sängen med mig tills jag somnade för han ville vara vaken längre eftersom han inte var trött. Och jag skulle såklart somna hur snabbt som helst eftersom jag hade druckit, men så somnade han före mig ändå hahaha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0