Powernap och övertrasserat konto

Vid halv niotiden tänkte jag ta en powernap eftersom jag fortfarande var så sjukt mätt efter middagen. Och Christoffer lovade att väcka mig klockan nio så att vi kunde duscha sen. Men det gjorde han inte, så jag vaknade tjugo över tio.. Kul jul! Nu lär jag inte kunna somna inatt alltså..

Är pissdålig i allergin nu, fastän vi har dammsugat igår. Men det har yrt upp lite hår ser jag så det blir att dammsuga imorgon med, plus att fönstret har stått öppet i vardagsrummet så det har kanske yrt runt lite partiklar... :( Nu ska vi i alla fall rasta hunden och sen hoppa i duschen. Ibland är det hur skönt som helst att bo på bottenvåningen och kunna duscha mitt i natten, grannarna blir inte alls störda. Blir inte de mittemot störda så blir ju knappast dom ovanför det heller. Enda som jag ogillar är att det är så grymt lyhört in så när det kommer in nån i trapphuset sitter man på helspänn innan man hör att de har gått förbi dörren..


Två typer tar det chill i sängen här för några dagar sedan

Fick brev hem från Handelsbanken i Gällivare idag att jag hade övertrasserat kontot med 200 kr och jag höll på att trilla av stolen! Loggade in på internetbanken och kollade och det stämde verkligen inte, hade aldrig ens haft minus på kontot.. Så ringde dit och frågade och hon sa att det hade blivit nå fel för det hade kommit in pengar från Willys Gävle före jag hade fått minus på kontot, men det hade blivit nå fel så det hade stått att jag fick dom pengarna efter och ja, hon sa att det inte var nån fara och att jag inte hade blivit drabbad av nån ränta eller nått. Okej då vet jag, tackåhej sa jag och la på. Vet man inte i Gällivare att Willys är en affär? :P Och det stod dessutom minus framför dom pengarna, för vi hade ju handlat där.

Har ingen aning om hur de har kunnat räkna att jag fått minus på kontot, men det spelar inte så stor roll heller. Har dessutom inte ens visa/mastercard utan maestro, och det kan man väl inte ens övertrassera? Och innan jag skulle göra det utan att veta om det, dom kallar ju mig till och med för budgetministern...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0