Baka, baka liten kaka

Jag och herrn har bakat silviakaka och chokladbollar. Är van vid att göra silviakakan i långpanna men vi provade i kakform och det gick lika bra. Eftersom vi inte hade nå kokos som man ska ha så hade vi på pärlsocker istället. Och kakan sjönk ihop i mitten så det kom jävligt mycket glasyr dit vilket resulterade i att den blev gryyymt söt. Alltså jag började typ må illa när jag åt en liten bit, och jag är en riktigt jävla gottegris som inte tycker att mycket här i världen är FÖR sött. Men det är väl bara bra att man lär äta mini-bitar så räcker den ett bra tag.


Några av chokladbollarna vi gjorde, och silviakakan

Har ni inte smakat silviakaka - GÖR DET! Den är snuskigt god. Men ha på kokos som man ska ha för det är nog sött redan som den är då. Annars kan man tydligen ha florsocker på också men det hade vi inte heller hemma. Men pärlsocker var inte direkt nån hit ens för den sockergalne.

Har nyss kollat klart Big Brother, synd att avsnittet kommer ut så sent på webbteve så man kommer ju inte i säng i tid riktigt. Men nu blir det kvällsrastning av vovven och sen spela Draw something i sängen och vänta på att man somnar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0