Bra eller dåligt?

Kan inte bestämma mig för om det har varit en bra eller dålig dag idag. Mest dålig egentligen, men det har lagt sig lite nu och man får ta det som det kommer helt enkelt. Vissa saker kan man inte göra så mycket åt och då är det ingen idé att lägga dålig energi på det.

Våran fina hund fyller år idag och jag hade ett bra mejl i inkorgen idag! Tyvärr lite sent upptäckt men bättre sent än aldrig säger man ju. Men det kom ett dåligt brev med posten och pissdåligt besked på internet. Men det kan ordna sig det med faktiskt. Får hoppas, inget annat att göra.


Våran fina tjej med presenter och tårta! Såklart att våran lilla bebis ska ha en bra födelsedag med paket och gott ;)

Vi tänkte dra iväg tidigt idag för att gå på AF och handla och sen vara hemma i bra tid. Men Isak och Natta kom på besök så vi drog ut på det och kom inte iväg förrän vid fyratiden, men det gjorde visserligen ingenting. Vi var hemma vid halv sju och efter ett tag kom Öberg och Dennis hit och de har precis gått härifrån. Vi tittar på Biggest loser just nu och efter det blir det nog att titta på gårdagens BB-avsnitt för det orkade/hann vi aldrig se igår.

Även min morbror fyller år idag, så grattis till honom! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0