Idag är det onsdag


Några trötta imorse!

Kan tillägga till bilden, eftersom jag vet att några i min familj inte tycker om att hunden sover i sängen när jag är allergisk, att Nova faktiskt aldrig sover i sängen sen vi tog bort benen på den och fick hem hennes bur + satte in en bädd åt henne i sovrummet :) Ibland sover hon på bädden men allra helst vill hon sova i buren nu för tiden. Något skönt att slippa trängas med henne i sängen!! Men på morgonen kommer hon såklart upp och trängs när vi ska kliva upp haha.

Vi har hunnit promenera en sväng med lilla busan idag. Jag fattar inte, för det spelar ingen roll vilken tid på dygnet vi går så träffar vi aldrig på en kotte? Eller ja, en person på sin höjd en gång i veckan kanske? Det är så himla fint att promenera där men det är typ ingen som gör det förutom vi verkar det som.

Nu håller vi i alla fall på att laga mat, eller ja den är typ klar nu så vi ska väl äta. Och Christoffer tvättar sängkläderna för han lovade att göra det om jag skulle diska hehe! Men vi har disk kvar sen igår när vi bakade också, blää :( Och ingen vill diska den haha, så jag lär väl göra det för jag blir tokig när vi har mycket disk. Det är så äckligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0