Lördagkväll it is

Sov en sväng efter att jag skrev sist, sen ringde pappa och vi pratade ett tag och efter det klev jag upp. Då blev det att diska och sen hjälptes vi åt att laga mat. Nu har pojkarna åkt till Fjällbacken för att köpa nå godis till ikväll, och när dom kommer hem blir det att se Gladiatorerna, men det blir väl på webbteve eftersom bussarna bara går med en timmes mellanrum så dom hinner ju inte hem innan det har börjat. 

Jag håller i alla fall på att återställa Christoffers iphone, eller rättare sagt så blev jag just klar med det. Han har inte kunnat skicka eller ta emot sms, fast vissa skickades fast det inte stod att de blev skickade. Sen kunde han inte ringa nånstans eller kolla i telefonboken för då ringde den till Jesper, men det gick inga signaler och när Jesper svarade så stod det fortfarande att han ringde till honom. Vi försökte med allt men nu har jag återställt den och den funkar som vanligt, vilken hacker man är ;) Säkerhetskopierade allt också så allt är kvar förutom alla appar som av nån anledning inte kunde kopieras. Men nu mår den braaa igen!



Nu ska jag ladda ner lite av dom apparna som jag kommer ihåg att Christoffer hade, och sen diska undan middagsdisken som jag inte har hunnit med ännu, har nämligen suttit med hans telefon sedan middagen för en och en halv timme sen.


Kommentarer
Postat av: ellinor

Jaha vad kul att du har samma tapeter, kan du inte visa på bloggen ? (A) hihi, alltid kul men nytt hem :))

2012-03-04 @ 06:59:55
URL: http://bengalic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0