Helgen sprang förbi

Igår blev det också en impulsiv dag.. Började med att Christoffer åkte till sitt gamla jobb och flytta bort 850in som har stått där sen olyckan förra året. Så nu är den ur världen och på skroten. Älskade den bilen men tror jag tycker om 940in mer, trots att den bara har jävlats senaste tiden ;) När han kom hem vid tre nångång så hade jag maten klar och då åt vi. Sen halv fyra så drog vi iväg och handlade färdkost innan vi åkte mot Stockholm.

Bara en felkörning, och då var vi in på en mack och frågade hur vi skulle åka, och sen gick det hur bra som helst. Hämtade upp herrskapet och sen drog vi norrut. Stannade till i Kista på Scandic Victoria Tower och var upp på 35:e våningen till sky baren. Det var rätt häftigt! Aldrig varit på en sky bar förut så :) Och åkt hiss så jävla många våningar har jag fan inte heller gjort!! Usch, det var äckligt. Fick fan handsvett haha.. Nåja, jag kände mig rätt missanpassad med mina tygskor, jeans och huvtröja bland alla kostymnissar och tjejer med högklackade skor och klänning. Haha!


Bilden är från google, men det är i alla fall Scandic Victoria Tower


Hemma i Gävle vid halv tiotiden(?) så släppte vi av Perra på stan, for hem och hämtade hunden och sen körde vi hem Alex till Norrsundet. Där blev det kaffe och sen åkte vi till Bergby krog och kikade läget för där var det massa folk för det var uthyrt. Var bara där en sväng och sen åkte vi till Christoffers kompis där det också var massa folk. Vi var där till typ ett nångång då vi åkte och hämtade Perra. När vi hade skjutsat hem honom så for vi till Max för Christoffers kompisar var där. Och ja, där var vi tills vi åkte hem vid tretiden.

Väl hemma så kollade vi på Gladiatorerna och jag somnade nästan i soffan hela tiden och längtade tills det var slut haha!! Så trött som jag var när jag la mig i sängen vet jag inte när jag var sist. Somnade nog innan jag hann lägga ner huvudet på kudden. Och det gjorde såklart att jag vaknade med migrän imorse, kul! Förmodligen har jag sovit så hårt så jag fått migrän.. Så har tagit det lugnt hela tiden, men funderar på att göra plättar till middag? Enkelt och bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0