Effektiv dag

Dagens goda gärningar gjorda. Nästan alla i åtminstone. Pratade med mamma tidigare idag om det mesta mellan himmel och jord, sen tog jag en sväng ut med vovven i vädret som fortfarande var fint. Sen började jag städa hemma, låg på knä och skrubbade sönder badkaret kändes det som hehe. Ni förstår nog varför:


Nackdelen med att ha badkar och en sambo som jobbar som mekaniker... 

Ni ser ju vad som är före och efter, men sådär ser det i ut efter att han har duschat. Men nu jävlar när jag rengjort hur noga som helst så får han duscha rent det nogrannt varje gång efter han varit där haha ;) För det var inte kul, fick ju skrubba som en galning.. Men vad gör man? Klart man bli skitig när man skruvar bilar hela dagarna. Rengjorde i alla fall hela toan så nu är det rent och fräscht där. Dock så spydde Nova där inne ungefär en kvart efteråt men det behöver vi ju inte nämna hehe.. Sprang runt och rengjorde alla dörrar, skåp, lister och stolar också för allt som Christoffer tar i när han kommit hem från jobbet blir ju svart. Sen blev det i alla fall att diska och duscha innan herrn kom hem från jobbet.


Dagens middag!


Henke följde med hem en sväng, han har som sagt praktik på Christoffers jobb, och vi satt och pratade en stund medan jag gjorde sallad till middagen, sen stekte Christoffer på köttet och så käkade vi. Hur gott som helst! Sen har vi inte hunnit med så mycket mer, vart en sen middag. Nu ska jag gå och kolla så att karln min inte har drunknat i badkaret :) Sen ska jag pilla navelludd resten av kvällen, eller nått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0