Sedan sist

Nu är det nog kanske dags för en uppdatering. Sen sist har det inte hänt överdrivet mycket, mer än att jag grubblat och funderat lite på såna saker man måste grubbla över ibland. Tyvärr. Förutom det så har vi ätit kinamat på våran 3,5 årsdag (eftersom vi aldrig gjorde nått på våran treårsdag), åkt ett x antal mil i nya bilen, deklarerat, hälsat på i Bergby, tittat på majbrasa, ätit godisremmar, tvättat bilen, hälsat på i Vittersjö, åkt fram och tillbaka till Sandviken ett par gånger, diskat, lagat mat, varit allergisk, haft migrän, skrattat, frusit, sovit, varit arg, varit glad, städat osv. Ja, litegrann har vi hunnit med ändå.

Idag efter att Christoffer slutade så var vi till Vittersjö och hälsade på Leif och C's farfar som också var där. Vi har äntligen tagit med vårat nya köksbord hem, och förhoppningsvis kan vi ta hit sängstommen på något sätt inom en snar framtid också. Det gamla köksbordet är nedmonterat och nere i källaren redan, och det nya är uppe. Kanske inte alla som monterar köksbord halv ett på natten, men vi gör det hehe.



Ser inte helt hundra ut eftersom vi numera har ett furubord men bara vanliga vita trästolar. Det förra bordet vi hade hörde till stolarna, men det var så rangligt och vi vill gärna ha furubordet eftersom Christoffers farfar har gjort det. Stolarna sjunger dock på sin sista refräng, i alla fall vissa av dom, så vi ska väl försöka få tag i furustolar eller något i den stilen, bara det inte kostar skjortan. Men tills vidare är det inget att bry sig om helt enkelt.

Nu är vi båda rätt trötta och slitna, så skulle tro att det blir läggdags om inte alltför länge.


Kommentarer
Postat av: mommo

Hej vad fint ni har gjord ser jättefint ut Kram

2012-05-05 @ 17:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0