Fredag igår

I torsdags blev det inte direkt läggdags när jag hade tänkt, satt uppe och letade julklappar till halv fyra på morgonen haha! Christoffer for till jobbet halv åtta så jag vaknade då, men han kom hem lika snabbt för det fanns inge jobb. Så vi käkade frukost klockan åtta på morgonen (efter fyra timmars sömn) och jag skickade ett sms till mormor som ringde upp och frågade vad jag gjorde vaken så tidigt :)

Efter halv tio åkte vi mot Ockelbo till Christoffers farmor och var där typ en timme senare. Hon ska flytta och göra sig av med datorerna så vi hjälpte henne att tömma dom och skriva ut grejer och det tog nog fan fem timmar tror jag, och den stationära datorn är inte ens tom.. Vi skjutsade henne så hon fick handla eftersom hon sålt bilen, sen bjöd hon på mat på Atalanta och efter det började vi med datorerna. Sen har vi fått massa grejer, så när vi åkte hem vid åttatiden så hade vi fyllt hela bilen! Fick fälla ner sätena i bak och fälla ihop hundburen så Nova satt med mig i fram på hemvägen. Glömmer typ bort att vi har golf, fick pressa in sakerna haha..
 
Macka och korv innan vi åkte hem!

Kom i alla fall hem med en datastol, en dator, skärm, tangentbord, skrivare, skanner, flyttlåda med datasaker, kläder, nå böcker och smågrejer. Hade inte gått in en enda sak till haha.. Vi ska hjälpa henne att sälja lite datagrejer, men datastolen, datorn och skrivaren ska vi väl köpa av henne sen. Måste hjälpas åt att tömma stationära bara.. Flyttar över allt till min externa hårddisk och det tar tid. Men Christoffer har rensat datorn nu hemma så förhoppningsvis är den lite snabbare ;)

Jag kopplade in skrivaren i min dator och fixade drivrutiner utan skivor, vilken hacker jag är ;) Det är en skrivare, kopiator och skanner i ett så jag skannade in lite bilder åt mig igår medan C höll på med stationära datorn. Trots att jag bara sovit fyra timmar var jag inte så trött på kvällen. Men var däremot trött i huvudet så lämnade allt bara som det var, så får ta reda på alla grejer idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0