Fredag och lite ärenden

Idag har vi gjort ärenden på stan, bland annat varit på AF och banken. Klokare blev vi. Känns som att man ser ljuset i tunneln nu. Knappt tydligt, men lite syns det iaf. Som sagt, man är inte på topp nu och det är nog därför jag inte bloggar lika ofta som jag brukar. Det har varit nog med motgångar nu, tycker vi förtjänar lite framgång! :) Glad att jag har min fina familj, som jag för i övrigt saknar väldigt mycket.

Kom i alla fall hem från stan efter tre nån gång har jag för mig. Jag diskade undan och hoppade i duschen medans Christoffer lagade mat å dukade och tände ljus och sånt, han kan om han vill ;) Sen har Henke, Lydia och Sammy varit här och vi har tittat lite på teve och surrat tills dom åkte för en timme sen eller nått.

Blir nog att krypa ner i sängen snart.. Skulle vilja mysa ner mig med herrn men tror han har tänkt vara uppe ett tag, brukar vara så på helgen ;) Fast innan sängen blir det hundrastning, och så ska jag försöka komma ihåg att boka tvättstuga. Har inga rena strumpor längre haha.. Borde kanske önska mig några stycken i julklapp, börjar sina på den fronten.. Det blir tvättdag imorgon om tvättstugan är ledig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0