Fredag och lördag

Igår vaknade vi strax efter elva, men låg i sängen till klockan ett. Sen blev det frukost och så satt vi i köket till klockan tre haha! Vi satt och räknade lite bland räkningar och sådär, blev uppställningar på papper och Christoffer lärde mig igen hur man räknar minus, hade glömt bort haha... Fast ingen av oss kom ihåg hur man räknar gånger och delat med, sjukt hur man kan glömma sånt som man hållit på med så länge. Miniräknare is the shit!
 
Vi åkte till Hemlingby nya köpcentrum sen och tittade lite bara. Sen hem för att laga mat och så kom Dennis hit. Blev tevetittande till typ elva, sen satt jag vid datorn och Christoffer spelade playstation. Vi var bara hemma hela kvällen, skönt de :) Stupade i säng först klockan fyra på morgonen haha.. Lagomt trötta.

Christoffer väckte mig tolv idag och en timme senare gick vi ut på en promenad. Han har haft match och sen har vi käkat kyckling till middag. Åkte till kyrkogården och tände ljus på Olle och Majkens grav. Synd att jag ska vara så långt ifrån Gällivare varje alla helgona, vill tända ljus på farmor och farfars grav. Men det fixar pappa. Köpte med oss lite godis hem och sen kom Adam och Frida hit och vi har tittat på film tills dom åkte halv tolv.
 

Skogskyrkogården, eller en del av den åtminstone. Sjukt svårt att fota i mörkret, skulle haft ett stativ..

Jag ligger under filten i soffan och fryser snart ihjäl känns det som. Uscha! Tror jag ska diska litegrann och sen börjar det nog bli läggdags efter det. Kanske i alla fall. Trist med söndag imorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0