Promenad och fix

Vaknade efter elva idag, sen bara ett tag efter det ringde mormor och jag pratade med henne. Åt frukost med Christoffer och sen bestämde vi oss för att gå ut och gå en mil. Välbehövligt kan jag säga. Har suttit och räknat i efterhand och de senaste dagarna har det blivit lite för mycket av det goda. Mer än vad jag trodde också, fast inte så konstigt när jag tänker efter. Men nu är det skärpning :)

Vi kom hem vid fyra och då tog vi det hyfsat lugnt, man kände att man gått en bit kan jag säga.. Sen blev det matlagning medan herrn diskade. Vi åt och sen har vi pysslat lite. Himla händig karl man har! När han vill alltså ;) Bokhyllan som har stått och väntat på att bli nerburen till förrådet har jag hittat en plats till. För tillfället i alla fall, kommer nog komma på en vacker dag att där kan den ju inte stå, som det brukar vara.
 

Såhär ser det ut nu, och kanske ett tag framöver? Måste bara hitta nått att fylla bokhyllan med haha.. Står en lampa på högtalaren, därför det är så överexponerat där så man inte ser nått.
 
Christoffer sa att det hade varit fint om vi målade om bokhyllan så den blev svart. Kanske är en bra idé det :) Haha, jag har så många kommande målnings-projekt framför mig.. Nån dag kanske jag kan börja med det också! Kanske lär önska mig lite målarfärg i julklapp så det blir av? Christoffers datastol ska jag måla svart här framöver, några tavelramar vill jag också måla. Och sängen vill jag måla vit, som jag skrivit ungefär tusen gånger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0