Sömnlös

Kul att man är vaken. Gick och la mig tio över elva, när Christoffer precis kommit hem. Han hoppade i duschen och jag låg i sängen och somnade till efter ett tag och vaknade när han var klar, hade sovit ungefär 10 minuter tror jag. Var såklart hur pigg som helst då! Vi låg i sängen nästan en timme och försökte sova, sen fjanta vi oss så mycket så vi tyckte att det var lika att gå upp en sväng :P Jättekul att man ska upp klockan nio imorgon och inte är ett dugg trött när klockan närmar sig två på natten.
 
Har haft huvudvärk hela dagen, gick över en liten stund när jag tagit migräntablett men kom tillbaka efter en timme typ. Nu har jag inte orkat ta nå mot det för känns så onödigt när det ändå inte funkar. Så med sprängande huvudvärk har jag pysslat litegrann, ska köpa spik och tråd imorgon och fiffla vidare! Hoppas att det blir bra men det tror jag, svårt att bestämma mig för hur jag ska göra bara :) Typiskt mig att komma på såna här idéer på natten, var väl dels därför jag inte kunde somna för att jag ville börja hålla på med det som jag har gjort nu.
 
Idag kollade jag på Dr Phil förresten, det handlade om folk som kör rattfulla. Så ställde dom in kameran som dom filmade med på hur suddigt det var för en som kör rattfull, och att det var ännu värre när man körde bil eftersom kameran bara åkte runt sakta. Insåg då att jag ser fan suddigare utan glasögon än vad en alkoholpåverkad förare gör haha! Dom såg ju hyfsat bra ändå, fast ändå skitdåligt. Fast jag kan knappt orientera mig i lägenheten utan glasögon, eller jo det kan jag väl, men gå i trappor är omöjligt. Då hade jag slagit ihjäl mig. Jaja, nu ska jag försöka bli trött! Vet inte hur det ska gå till men..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0