Ännu en söndagkväll


Vi startade morgonen med att gå 5,4 kilometer. Igår gick vi samma runda och jag höll på att frysa ihjäl i löpartights, så idag gick jag i mjukisbyxor. Varmt å skönt! :) Det är faktiskt en fin runda jag har "hittat på", så den kommer vi nog gå ibland. Blev grötfrukost (närmare lunch..) när vi kom hem och sen har vi mest tagit det lugnt.

Vid halv sextiden åkte vi iväg till Christoffers farmor. I fredags, efter tre veckor, var det en fiskare som hittade hennes man. Så skönt att slippa den där ovissheten om vart han finns, för nu vet man. Nu väntar man bara på att få nå svar på varför det hände. Det var så skönt att se Christoffers farmor lite glad också, efter allt som har hänt. Det känns fortfarande så overkligt, livet kan verkligen sluta när som helst och på alla möjliga tänkbara sätt :( Man måste ta vara på den tiden man har med varandra. Men jag kommer alltid att minnas Tord som en snäll och väldigt klok man, för det var han verkligen.
 

En bild på Kita tidigare, syns inte så bra men hon har rosett å allt på sig vid örat, så söt haha!
 
Vi åkte från Ockelbo klockan tio, och var på jakt efter korvbröd eftersom vi fick korv av Christoffers farmor. Men ingen mack hade det så vi åkte hem tomhänt. Tänkte gå samma runda som tidigare idag, men det blev så sent, mörkt och det blåser kallt. Och det spöregnade på vägen hem så det kommer säkert hit också. Så nu ska vi slå igång kvällens avsnitt av Solsidan, såg det inte eftersom vi var i Ockelbo. Så till det kanske det blir en smoothie? :) Imorgon blir det att uträtta en del ärenden, och promenera fem kilometer två gånger hade vi tänkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0