Bokat biljett

Vakande vid elva, låg kvar i sängen till typ halv ett innan jag kom iväg ut på promenad. Idag var jag sjukt seg alltså, och inte ett dugg motiverad. Men det gick bra. Eftersom jag inte har gratis internet på telefonen nå mer så använder jag inte Runkeeper och det är rätt trist. Det är peppande att hon tjatar var femte minut om hur långt man gått och medelhastigheten. Men jag tar tid själv istället och matar in manuellt på Runkeeper när jag är hemma, så räknar den ut ungefär kaloriförbränning. Men då måste jag ju förstås gå de rundorna jag gått tidigare, annars har jag ju ingen aning om hur långt jag går, och det måste jag ju också veta.
 
Nåja, har i alla fall bokat min resa hem över jul nyss. Resan hem ska jag boka när jag får pengar nästa gång. Okej, det där blev fel, ska både hem och hem haha.. Men hem till Gällivare, och hem till hemma. Båda är hemma, fast på olika sätt! :) Fick tag i en enkel biljett för under 400 kronor, så det är inte illa. Hoppas jag får tag i en någorlunda billig när jag ska tillbaka, är bara det att jag inte har bestämt när jag ska till Gävle igen? Varför ska nyår ligga mellan jul och min födelsedag? Åh, ångest. Jag vet inte alls hur jag ska göra.. Måste fundera, inte för att jag redan gjort det.. Men måste fundera ännu mer!

Nu ska jag glo lite på webbteve, sen strax före fyra tänkte jag ge mig ut på en kort men rask promenad, och vid femtiden ska jag börja rulla egna köttbullar till middag, blir gott :) Och ja, jag ska ju diska också förstås... Det får vi ju inte glömma...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0