Förbannad

Blir så jävla less på polisen! För två veckor sedan blev Christoffer påkörd, eller rättare sagt påbackad av en kvinna när vi hade varit och handlat. Vi gick snett bakom bilen och jag pratade med honom så han såg den inte, men jag såg hur den backade och funderade när den skulle stanna, vilket den aldrig gjorde så jag skrek och sen backade hon på honom. Och det var inte som att det var en liten smäll bara, utan Christoffer flög åt sidan. Han skrek nånting åt henne, hon kollade på oss och så åkte hon iväg. Utan att stanna för att fråga hur det gick.
 
Och det var det vi blev så förbannade över så vi åkte till polisen och anmälde henne för smitning. Och tydligen blev det även vållande till kroppsskada. I alla fall, vi blev förhörda båda två och dom sa att vi kunde uppsöka läkare för att få skadorna dokumenterade. Eftersom Christoffer inte vela ha nå pengar eller nå för det där, utan bara ge henne en näsbränna och fatta att nästa gång kan hon stanna och fråga hur det gick, så gick vi inte till nån läkare. Christoffer hade rätt så ont i några dagar men det var liksom ingenting som syntes utanpå. Så vi tänkte att, varför ska vi betala för att gå till en läkare och få skadorna (som inte syntes) dokumenterade, när han ändå inte ville ha nå skadestånd för det?
 
Förra veckan fick vi brev hem om att det hade blivit nedlagt eftersom brott inte kan styrkas. Förmodligen då för att kärringjäveln hade nekat. Och ja, jag fattar väl att hon kanske nekade då. Men vi är ändå TVÅ mot en, Christoffer har vittne på vad som hänt, och ändå blir det nedlagt? Vad tror dom, att vi suttit och hittat på det där bara för att vi är tillsammans? Blir så jävla less. Vad hade hänt om det hade varit ett litet barn? Hon hade kunnat köra över hela ungen. Eller om det var en gammal människa? Som kanske hade brutit både det ena och det andra av att bli påbackad och sen förmodligen ramla ner på marken.
 
Jag skulle hemskt gärna vilja höra hennes förklaring till varför hon bara stack från platsen. Vi vet vem hon är, och hon har själv barn. Hur hade hon känt sig om hennes barn hade blivit påbackad och den som gjorde det bara tittade en sväng och sen stack därifrån? Nej, det ska vara så jävla svårt för polisen med sånt det finns vittnen till, men jävlar vad lätt det är att döma någon till skadegörelse fastän det inte finns några vittnen på det. Det går att göra utan att blinka. Om dom kunde göra sitt jävla jobb nån gång, fyfan jag blir så sjukt irriterad. Så mycket som vi varit i kontakt med polisen senaste åren, när Christoffer skoter blev stulen, hans bil blev stulen, grannen hotade med att skjuta ihjäl honom. Blev det nånting med skotern? Nej. Blev det nånting med bilen? Den hittades, sönderkörd och han fick hämta den själv från platsen. Blev det nånting med grannen? Nej, brott kunde ej styrkas. Fastän polisen hade plockat vapen från honom och det var minst 5 vittnen. Men nej, brott kunde ej styrkas.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Vi va me om samma sak efter råhällavägen för 5 år sen. En bil körde in i oss när vi åkte moped. Å de small uta h-vette i min axel. Å kärringen som körde bilen fråga bara hur de gick me mopeden. Jävla idiot!!! Finns gott om sånna

2012-10-30 @ 16:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0