Världens värsta magont

Fyfan vilken natt/morgon.. En timme efter vi somnat vaknade jag med världens jävla magont, har haft så en gång förut och det var inte kul. Låg och vände och vred mig i sängen av smärta men det gick inte att ligga på nå sätt som gjorde att det gjorde mindre ont. Svettades som jag vet inte vad, sen höll jag på att frysa ihjäl kändes det som för jag var så blöt i svett haha :( Var upp på toa ett x antal gånger, och spydde som en jävla gris. Alltså jag tror aldrig att jag har spytt sådär i mitt liv..

Tog en tablett som är bra för magen, men spydde strax efter så det hann ju inte hjälpa. Christoffer vaknade av mitt springande och undra ifall jag blivit magsjuk, men det var det inte. Funderar på varför det blev sådär, skulle ha tänkt på det sist det hände också.. Vi åt pepparchips igår och jag funderar på om det är för starkt för min mage, men alltså en sån där reaktion.. Kan inte vara normalt de.. När Christoffer klev upp efter sju idag hade jag ont i magen igen och då masserade han den och tyckte den kändes konstig. Och det gjorde den, typ helt uppblåst och hård. Somnade om när han hade åkt och nu är det bra.
 
Vill verkligen inte vara med om det där igen! Har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv som dom här två gångerna.. Skulle ju ut på en morgonpromenad när jag vaknat, men magen är ju helt tom nu så det blev inget. Har gjort iordning en smoothie (sov till för en timme sen, var helt slut) så när jag har smält den så ska jag i alla fall ut och gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0