Fredagen gick undan

Fredag var det alltså. När Christoffer kom hem så tog vi det rätt lugnt. Han är inte världens trevligaste eftersom han har slutat snusa för tre dagar sen. Går inte att föra en vanlig konversation med honom utan att han ska bli sur ;) Får väl se hur det här ska gå, men han är bra duktig som hållt sig i tre dagar. Det ska väl vara värst de första dagarna, sen efter nån vecka kommer suget igen sägs det. Men klarar han det inte så gör han inte det, är väl inge mer med det. Men lika å prova sluta nu, även om han snusat i flera år så är det ju bättre att prova sluta nu än när han har snusat tio år till.

Har fördrivit dagen, men med vad vet jag inte riktigt haha.. Förutom att vi vid niotiden åkte till nån firma/garage och Christoffers två kompisar hjälpte till att kränga på nytt däck på fälgen som vi hade kvar efter vi fick punktering. Så nu slipper vi åka på reservhjulet, skönt :)


Lilla bilen får ett däck bytt, fast på andra sidan ja

Är på g att gå och lägga mig, eftersom vi ska upp halv sju imorgon. Vet att jag kommer få tjata ihjäl Christoffer för att få upp honom.. Är mest nervös över att vi ska försova oss.. För vi bör vara i Söderhamn efter åtta nån gång. Men det kommer nog att gå bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0