Söderhamn tur och retur

Gick och la mig sjugo över tolv igår, men somna jag då? Näe.. Låg och vände och vred på mig och somnade nog inte förrän klockan två. Och var så sjukt nervös att vi skulle försova oss så vaknade säkert tio gånger på fyra timmar.. Nåja, uppstigning blev det strax före sju, då Christoffer dammsugade igenom bilen och jag putsade rutorna på insidan, plus att vi rensade ur i bak. Sen blev det frukost, hundrastning och iväg mot Söderhamn.

Väl framme där strax efter nio väntade vi på ett par från Sundsvall. Kan säga att så dåligt har jag inte mått på länge.. Var så sjukt nervös, ont i magen och illamående. Varför vet jag egentligen inte? Kanske för att jag ville att bilen skulle se bra ut haha.. På bilden såg den nämligen rollad ut, men den är lackad i mattsvart. Nåja, allt gick bra och det slutade med att vi bytte bil med dom. Så numera rullar V70in strax utanför Sundsvall och Christoffer äger en golf :) Skönt med en mindre bil som förhoppningsvis går lite billigare. Den här hoppas jag att han vill behålla ett tag! För det vill jag, så länge det inte blir nå tjorv med den såklart. Första felet brukar ju komma efter två månader för oss som standard haha..


Såhär ser den ut! Nöjda är vi än så länge, hoppas det håller i sig ;)

Påväg hem från Söderhamn så åkte vi till Kerstin och hälsade på. Vi fick lingonsylt av henne, hoppas att den är god för jag älskar lingonsylt, men det ska vara hemmagjord för köpt äter jag inte :) Sen innan vi åkte hemåt åkte vi runt i Bergby lite och glodde. Hundrastning och äta lite macka när vi kom hem, sen iväg och köpa frimärken och så åkte Christoffer iväg på match. Är SÅ sjukt trött men får inte sova.. Ska göra mat klart vid halv sex när Christoffer kommer hem, sen får jag se vad vi hittar på ikväll. Nu ska jag samla lite krafter så jag orkar gå till postlådan och skicka iväg ägarbytespapper och ett brev ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0