Första lediga dagen

Idag har Jonte och Johanna bjudit oss på lunch på thai, det var inte helt fel! Efter det gick vi en sväng på stan, och det blev lite shopping på Intersport. Christoffer köpte typ sju t-shirtar och en jättesnygg skjorta som jag lurade på han! ;) För ett par år sedan skulle han aldrig sätta på sig en skjorta frivilligt, men nu på senare tid har det blivit ändring på det efter att jag tjatat om att han faktiskt passar i det haha... Jag fick ett par strumpor och en t-shirt, men vet inte om jag ska ha kvar den för den satt inte riktigt som jag hade tänkt. Får väl se..
 
Åkte hemåt vid tretiden men stannade till hos mormor och morfar och var där ett par timmar. Fick med mig hemmagjord lingonsylt hem!! ♥ Så nu blir det bland annat falukorv, plättar och köttbullar i mängder (för er som inte vet så går det att äta hemmagjord lingonsylt till i princip allt hehe).

Det har snöat och varit skitdåligt väder hela dagen, typiskt när man är ledig.. Men hoppas det blir bättre imorgon, inte kul att köra i snöoväder. Och på söndag vill jag ha finväder så jag kan åka ut i skogen och grilla korv! Så det så.
 

Dagens väder, har kommit massvis med snö
 
Har glott lite på teve men blir väl inte uppe så himla länge till eftersom vi tänkte komma iväg i skaplig tid imorgon så vi hinner springa på stan i Kiruna sen också. Håller tummarna för att den där buren passar, kommer bli så besviken om den inte gör det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0