Nytt i hemmet

Igår följde jag med min lillebror till bilprovningen eftersom han skulle besikta våran bil när Christoffer jobbade. Det var länge sen jag var så nervös men bilen gick såklart igenom utan några anmärkningar, mer än att "den är som ny" haha ;) Fast det är den ju också.

När Christoffer slutade så käkade vi middag innan vi åkte och köpte ett vitrinskåp som vi kollat på ett par gånger. Fick möblera om hemma lite, flyttade på min glashylla och ställde vitrinskåpet där. Tror det kommer få stå så, men får se. Stod att det skulle ta 45 minuter för två personer att montera upp det, tror vi höll på i tre timmar haha?! Och vårat humör är inte att leka med då, Christoffer blir arg för att det tar så lång tid och jag blir arg för att han inte har nå tålamod och blir arg ;) Så är det alltid när vi ska montera grejer eller sätta upp nått. Vi har sagt flera gånger att vi borde filma oss och se hur vi beter oss, två idioter ser vi nog säkerligen ut som haha!

Det är inte så lätt att montera möbler när man har en sällskapssjuk hund


Mitt i smeten ska Nova vara!

Vi satte in belysning i skåpet också

Det är lite tomt på glashyllan nu, men ska flytta tillbaka Novas priser till den för där är hennes rosetter så det passar bättre. Så då blir glashyllan lite tom istället, måste fundera på vad som kan tänkas få plats i den så den inte ser så tom ut sen.

Ska i alla fall jobba kväll idag och känner att huvudvärken börjar smyga sig på så måste försöka göra nånting åt den. Känns som att jag alltid får huvudvärk när jag ska jobba. Trist att jag jobbar kväll idag iaf, då får jag inte se nån majbrasa eller nått. Men tur att man inte dör för det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0