Söndag

Idag så har jag väl inte gjort så många knop. Tog en dusch när jag vaknade och Christoffer sov halva dagen. Vid fyra åkte vi till pappa för hockey och köttsoppa! Det var inte igår. Hockeyn gick inte så bra för Luleås del idag heller, så när matchen var slut åkte vi hem en sväng. Sen vid nio for vi till mormor och morfar för att lämna golvtrallen som morfar ska såga till åt oss.

Vi hämtade resten av våra grejer därifrån så nu har vi allt hemma. Det sista var typ sju väskor kläder eller nå, fattar inte hur fasen det ska få plats.. Vi har så lite plats för sånt tycker jag. Min garderob kanske inte hade varit så dum att ha här uppe ändå! Men jag har redan rensat lite och ska väl fortsätta med det imorgon. På tisdag ska vi på soptippen och slänga flyttkartonger i alla fall, och då tänkte jag kasta en hög med kläder också. Måste sluta spara sånt som jag inte använt på flera år, men tror jag kommer använda typ nån gång.. Har redan plockat ihop en rejäl hög som ska kastas. Sovrummet får se ut som ett bombnedslag nån dag framåt tills dess att allt är ordnat. Nu kanske jag ska packa upp en väska eller två om jag orkar, och sortera om lite i de garderober vi har. Det är himla besvärligt det där med vart allt ska få plats ;)

Klickade även hem ett par skor från Nelly idag. Välbehövligt! Får se om de passar, stod att de är smala i modellen och jag har breda fötter så dom passar nog aldrig, men vågade inte ta en större storlek för det tror jag blir alldeles för stort.. Nåja vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0