Tisdag idag

Idag har vi varit runt på stan och kikat. Christoffer fick mig att börja prova jackor, jag behöver en ny men såhär två dagar före löning känns det ju rätt onödigt att ens kolla ;) Såklart hittade jag en som jag verkligen velade ha, men så fanns den såklart inte i min storlek.. Men i slutet på veckan åker vi ju till Kiruna å den verkar finnas där så då hade jag tänkt köpa den! :)

Vi upptäckte idag att Christoffer hade tappat sin plånbok och den fanns ingenstans vart vi hade varit eller hemma eller i bilen. Så han spärrade bankomatkortet och anmälde sitt körkort försvunnet. Och nu efter jag kom hem från jobbet så är det nån som har lämnat hans plånbok i våran brevlåda!! Vem den personen nu än var så gjorde den verkligen våran dag!! Han har ju alla sina certifikat, passerkort osv från jobbet i plånboken också och allt var kvar, den hade bara råkat bli överkörd verkade det som ;) Så nu får han ringa imorgon och höra hur det blir med det där. Men tänk om alla människor vore sådär snälla!

Nu har jag bara två dagar, alltså 11 timmar kvar att jobba innan några dagars ledighet!! Jag räknar ner.. Å räknar ner till lönen också haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0