Inte så bra dag

Blev inte en jättebra dag idag, nä.. Vid tretiden skulle mamma iväg och hämta mat och sen tillbaka till mig och äta, så krockade hon precis i korsningen. Så jag sprang ut dit och kolla, som tur var så var det bara bilarna som blev skadade, men ändå. Jag vart ju också helt skakis, dessutom började vi båda jobba kl fyra så båda var ju stressade allt eftersom tiden gick. Gick i alla fall att köra bilen från platsen men den låter konstigt och är mosad i sidan.

Hade ju stressat och flyttat hela dagen och sen när det där också hände så var jag helt borta i kolan på jobbet. Gjorde fel massa gånger, funderade över helt konstiga saker, som typ varför samma burgare packades i olika lådor?! Ja typ kanske för att dom var olika storlekar, ganska självklart.. Det kopplade inte riktigt i järnkontoret, kände mig helt borta. Men efter lite mat och annat att tänka på så gick det bättre!

Fick äntligen sluta halv tio och då for Jonte och Johanna med och kollade in lägenheten. Sen ringde mamma och sa att Puma hade blivit attackerad av en annan lös hund helt oprovocerat, det var då mammas otursdag idag :( Jag är helt grötig i skallen så jag ska snart gå och lägga mig. Hoppas morgondagen blir en bättre dag! Måste bara hitta hundvakt när jag jobbar eftersom Christoffer är i Luleå imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0